Nabídka již není aktuální

Nabídka již není aktuální

Logistic / Supply chain manager

Pro zahraniční společnost, patřící mezi špičku na trhu ve výrobě zvukových izolací, hledáme kvalitní uchazeče s patřičným nadhledem na níže uvedenou pozici.

Co od Vás očekáváme?



Nesmírnou nutností je aktivní znalost anglického jazyka, kdy denně budete v kontaktu se zahraničním managementem společnosti, ale také se zákazníky. Měly byste se dokázat orientovat ve skladovém hospodářství, v plánování výroby a nákupu materiálu. K tomu všemu byste měly být přirozeně autoritativní a dokázat vést skupinu lidí.

Co Vás čeká na této pozici?



Značná míra zodpovědnosti za sklady a skladovaný materiál, řízení materiálového toku napříč společností. Dále, že výroba bude dokončena včas podle plánu. Budete si hlídat zásoby materiálu, popřípadě je objednáte. Budeme rádi, pokud přinesete čerstvý vítr a dokážete zefektivnit logistické procesy výroby. Pokud budete výkonní, čeká Vás zainteresování do projektu výstavby nových poboček v rámci EU.

Za to všechno Vám rádi nabídneme:



Profesní rozvoj, špičková školení, kdy budete patřit mezi špičku v ČR. Zajímavé finanční ohodnocení + odměny, samozřejmostí jsou firemní benefity. Stabilitu a profesionální kolektiv, který je přátelský.

Dějištěm toho všeho je Praha západ, směr letiště Ruzyně.

V případě Vašeho zájmu zašlete svůj životopis na emailovou adresu [e-mail byl skryt]
Lokalita: Praha, Středočeský kraj
Zařazeno v oborech: Logistika a doprava
Logistik a speditér
Datum zadání: 30.4.2015
/* Not affection functionality */