Nabídka již není aktuální.


Přijedeš do prodejny a základní mzdu máš jistou, ale ty chceš víc. V tom ti vedoucí vždy pomůže - poradí ti na co se dnes zaměřit. Nejen teoreticky, ale i při obsluze zákazníků. Ne každý zákazník přichází s tím, že chce nákupem navýšit tvojí provizi. Opravdová výzva je prodej i těm, kteří přichází třeba jen zaplatit měsíční fakturu. Ten prodej jsou pak peníze pro tebe. Každý prodej. Budeš inspirovat zákazníky, pracovat s nejmodernějšími technologiemi a denně komunikovat s lidmi. Až se tohle pořádně naučíš, a nebude to trvat dlouho, máš spoustu možností, jak se rozvíjet. Co může být dál? Dáme ti maximální podporu. Můžeš se vydat cestou TRENÉRA, O2 GURU nebo ZÁSTUPCE VEDOUCÍHO PRODEJNY. A víš co? Časem můžeš být i ty VEDOUCÍM PRODEJNY a být oporou pro svůj tým a pomáhat mu zlepšovat se. Stačí chtít. Hledáme nového nadšence, který chce prodávat a výši své mzdy si ovlivňovat sám. Co kdybys jím byl právě ty? Přebíráme všechny partnerské prodejny - budeš pracovat přímo pro O2 se všemi výhodami!

Co pro Vás máme my?

  • Nástup v rozmezí 19 400 Kč až 20 500 Kč
(s provizemi, které jsou zcela neomezené, si šikovní prodejci odnesou více než 30 000 Kč ti nejšikovnější více než 60 000 Kč měsíčně).
  • Víme, že začátky jsou těžké, proto od nás dostaneš maximální podporu (finanční i mentální, a také intenzivní trénink s profíky, kde tě všechno naučíme).
  • Možnost flexibilní práce, kterou si plánuješ dopředu se svým vedoucím.
  • Další kariéru v O2, pokud o to budeš stát. Tvůj vedoucí ti pomůže najít směr a je to tvoje volba, kterým se vydáš.
  • 25 dnů dovolené, 5 dnů neplaceného volna navíc, 3 dny zdravotního volna.
  • Benefity až 18 000 Kč/rok (jazykové kurzy, sportovní aktivity, příspěvky na životní pojištění, zvýhodněný internet na doma,
O2 TV a další - je na Tobě, na co je chceš čerpat).
  • Atraktivní a příjemné pracovní prostředí.
  • Zaměstnanecké výhody (mobil s 4G LTE neomezeným internetem, neomezené volání a sms a dáme ti slevy i pro rodinu a kamarády).
  • Stravenky v hodnotě 75 Kč (50 Kč hradí zaměstnavatel).

informace

Zadavatel:

Pracoviště:

Břeclav

Typ smluvního vztahu:

Práce na plný úvazek

Typ práce:

Práce pro absolventy

Požadované vzdělání:

SOU/výuční list

Plat:

Dle domluvy

Datum zadání:

13.2.2017
/* Not affection functionality */