Executive Assistant

Nabídka již není aktuální.


NÁPLŇ PRÁCE
Jde pozici na částečný úvazek, která je vhodná pro vysokoškolské studenty. Náplní práce je administrativní podpora jednatele společnosti v češtině, němčině a angličtině, správa příchozích a odchozích dokumentů, jejich formátování a archivace, spolupráce na vybraných projektech, správa pokladny a podpora vymáhání pohledávek. Executive Assistant bude zapojován/a i do ostatních činností agentury podle momentální potřeby.
Podle toho, jak se bude spolupráce vyvíjet, existuje potenciál přetransformovat pracovní místo a zaměřit pracovníka na určitou specializovanou agendu, případně po dokončení studia i nastoupit na full-time pozici

POŽADOVANÉ A PREFEROVANÉ ZNALOSTI
Je nutná dobrá znalost němčiny a angličtiny na úrovni vhodné pro telefonickou komunikaci. Znalost každého dalšího jazyka je velkou výhodou a určitě dojde k jejich uplatnění. Dále je nutná znalost efektivní práce s běžnými kancelářskými aplikacemi (Word, Excel, Outlook). Výhodou je pokročilá znalost práce s grafickými programy Adobe či dovednost psaní všemi deseti prsty. Jakékoli další technické znalosti jsou velkou výhodou a může dojít k jejich uplatnění. Executive Assistant by měl/a mít osobnostní dispozice, které mu/jí umožní zvládat každodenní stresové situace, řešit samostatně a systematicky více problémů najednou a přitom svým odhodláním a „tahem na branku“ vzbuzovat důvěru u spolupracovníků a zákazníků.

CO VÁM MŮŽEME NABÍDNOUT
Můžeme nabídnout osobní přístup a pracovní prostředí v malém kolektivu. Naše pracovní agenda a postupy se stále vyvíjejí spolu s novými technologiemi a obchodní expanzí, takže nový spolupracovník bude mít možnost profesně růst spolu s naší společností a její směřování do jisté míry sám ovlivnit. Dobře se u nás bude cítit ten, kdo rád přemýšlí o širších souvislostech o své činnosti, pro řešení nestandardního problému si dokáže sám vytvořit metodiku a dokáže o ní diskutovat. Základní platové ohodnocení na úrovni odpovídající kvalifikaci uchazeče je postupně navyšováno v závislosti na tom, jaké role s jakou efektivitou bude pracovník schopen plnit.


informace

Zadavatel:

Firma - přímý zaměstnavatel

Pracoviště:

Praha (Seifertova 823/9)

Typ smluvního vztahu:

Práce na částečný úvazek

Typ práce:

Práce pro studenty

Benefity:

Pružná pracovní doba,

Požadované vzdělání:

Středoškolské s maturitou

Plat:

Dle domluvy

Datum zadání:

20.3.2017

Podobné nabídky

Hledaní práce

topRecepční s angličtinou WAKENHAT s.r.o. | Praha


/* Not affection functionality */