Elektrotechnik v energetice s AJ

NOVÝ START, personální agentura s.r.o.

Nabídka již není aktuální.


Máte SŠ/VŠ ideálně v oboru elektro a vyhlášku 50/78 Sb. min. §6 (výhodou §8,9,10)? Domluvíte se anglicky? Umíte kreslit v Autocadu? Ovládáte Excel, Word (výhodou znalost PC Schematic)? Vlastníte ŘP sk. B a nevadí Vám cestování? Samostatnost, zodpovědnost a kreativita je u této pozice samozřejmostí.

JAKÁ JE NÁPLŇ PRÁCE?

Řešení projektů se zákazníky – elektročást Tvorba elektrických schémat pro jednotlivé projekty Specifikování materiálu pro objednávky, kontrola dodaného materiálu Příprava podkladů pro výrobu, zadávání potřebných dat do systému SAP, zpracování technických dokumentů Technická podpora pro zákazníky Možná účast u realizací některých projektů v ČR případně v zahraničí Po zaučení dle výsledků a praxe možné revizní zkoušky pro elektrické zařízení případně pro plynová zařízení

CO VÁM NABÍZÍ FIRMA?

Zázemí rozvíjející se společnosti s přátelskou atmosférou Motivující finanční ohodnocení Jednosměnný provoz Osobní a profesní rozvoj Závodní jídelna s příspěvkem na stravování Pokud Vás nabídka zaujala, tak nám neváhejte zaslat svůj aktuální životopis, ať si můžeme domluvit schůzku a probrat všechny možnosti.

informace

Zadavatel:

Personální agentura

Pracoviště:

Třebíč

Typ smluvního vztahu:

Práce na plný úvazek

Požadované vzdělání:

Středoškolské s maturitou

Plat:

Dle domluvy

Datum zadání:

11.1.2017
/* Not affection functionality */