Nabídka již není aktuální.


Máte vzdělání elektrotechnického směru? Jste znalý v oblasti projektování NN? Hledáte nové pracovní uplatnění, pak si určitě prohlédněte tuto nabídku!

Lokalita:

Olomoucký kraj

Zaměstnavatel:

Stabilní společnost s mnohaletou tradicí, specializující se na výrobu papírenských strojů.

Pracovní náplň:

Tvorba předprojektové a projektové dokumentace elektro Tvorba jednopólových schémat Tvorba obvodových schémat, svorkovnicových schémat Tvorba kabel listu Specifikace použitých materiálů v jednotlivých rozvaděčích Tvorba náhledových výkresů jednotlivých zařízení. Eviduje dokumentaci projektu dle stanovených interních pravidel. Spolupracuje při zadání pro výběrové řízení a hodnocení subdodavatelů v oblasti MaR Spolupracuje při tvorbě nabídek v předkontraktační fázi v oblasti MaR Tvoří a udržuje vnitropodnikovou normu pro značení MaR na výkresech.

Požadujeme:

VŠ vzdělání elektrotechnického směru nebo SŠ vzdělání s praxí v oboru Znalost v oblasti projektování NN Znalost v oblasti projektování VN výhodou Znalost v oblasti M a R techniky Dobrou znalost programů MS Office, AutoCad electric, Eplan, Osvědčení dle vyhlášky 50 /1978 Sb. (pro §10 ) Znalost AJ a RJ (čtení technické dokumentace) ŘP sk. B Znalost PLC Simatic S7 a WinCC - výhodou Praxe na obdobné pozici výhodou Ochota cestovat po ČR i do zahraničí

informace

Zadavatel:

Personální agentura

Pracoviště:

Olomoucký kraj

Typ smluvního vztahu:

Práce na plný úvazek

Plat:

Dle domluvy

Datum zadání:

26.1.2015
/* Not affection functionality */