Nabídka již není aktuální.


Hledáme šikovné operátory/ky s praxí na podobné pozici pro velmi jednoduchou manuální práci v Brne - v časti Modřice. Jedná se o montáž serverů, včetně přípravy materiálu, výměny komponentů v produktech, testování funkčnosti serverů, balení příslušenství. Při práci se stojí. Momentálně máme volné denní 12 hodinové směny i 8 hodinové noční směny.

Požadujeme:

Manuální zručnost, spolehlivost, flexibilitu Odpovědný přístup k práci a spolehlivá docházka Zdravotní způsobilost Zkušenost s prací ve výrobě (výhodou) Základní znalost práce s PC (výhodou)

Nabízíme:

Zázemí stabilní společnosti Dlouhodobá práce na HPP Možnost nástupu IHNED Ubytování, doprava hrazené zaměstnavatelem Možnost stravování ve firme Možnost týdenních záloh Mzda: 13 000 - 15 000,- Kč Práce je vhodná i pro absolventy. DALŠÍ INFORMACE Pokud Vás naše nabídka oslovila, zašlete nám prosím svůj životopis na dole uvedený email. Nejprve je nutné absolvovat v agentuře vstupní registraci, osobní pohovor a testy manuální zručnosti. Pokud jste již u nás absolvoval(a) vstupní pohovor, kontaktujte prosím přímo svého konzultanta.

informace

Zadavatel:

Personální agentura

Pracoviště:

Modřice

Typ smluvního vztahu:

Práce na plný úvazek

Požadované vzdělání:

SOU/výuční list

Plat:

Dle domluvy

Datum zadání:

21.10.2014
/* Not affection functionality */