Asistent/ka Odboru aplikované ekologie – poloviční úvazek

Nabídka již není aktuální.


Profil společnosti:

Zprostředkováváme inzerci pro klienta, kterým je Výzkumný ústav vodohospodářský T. G. Masaryka, v. v. i., zaměřený na výzkum stavu, užívání a změn vodních ekosystémů a jejich vazeb v krajině a souvisejících environmentálních rizik, hospodaření s odpady a obaly.

Náplň práce:

Sledování veřejných zakázek, zpracování nabídek a asistence při jejich administraci. Sledování výzev k podávání projektů a technická administrace projektů odboru. Sekretářské práce (vyřizování objednávek, příprava podkladů pro fakturaci, odesílání dopisů a další administrativní činnosti).

Požadujeme:

VŠ vzdělání (preferováno vzdělání ekonomické nebo přírodovědné) a zkušenosti s administrací projektů podmínkou. Středně pokročilá znalost angličtiny (B1/B2). Výborná znalost práce na PC (Word, Excel, PowerPoint). Samostatnost, proaktivnost, pečlivost, důslednost. Dobré komunikační schopnosti. Flexibilita v plnění různých úkolů. Řidičský průkaz skupiny B je výhodou.

Nabízíme:

Práci na poloviční úvazek – (4 hod. denně předpokládané navýšení úvazku v závislosti na získaných projektech). Nabízíme zázemí veřejné výzkumné instituce, možnost profesního růstu, zaměstnanecké benefity (stravování, rekreační zařízení atd.), příjemné pracovní prostředí, možnost ubytování v areálu instituce. Místo práce: Podbabská 2582/30, 160 00 Praha 6 Termín nástupu: 1.10.2014 V případě, že Vás tato nabízená pozice zaujala, zašlete nám do 15.9.2014 Váš podrobný strukturovaný životopis s motivačním dopisem a názvem pozice, o kterou se ucházíte! Pro odpověď na tuto pozici, prosím, používejte pouze e-mailovou adresu: [e-mail byl skryt]

informace

Zadavatel:

Personální agentura

Pracoviště:

Jihomoravský kraj, Olomoucký kraj, Praha

Typ smluvního vztahu:

Práce na částečný úvazek

Požadované vzdělání:

Vysokoškolské

Plat:

Dle domluvy

Datum zadání:

28.7.2014
/* Not affection functionality */