Asistent / asistentka půjčovny lyží s tradicí

Nabídka již není aktuální.


Profil společnosti:

Cíl firmy Ski a Bike Centrum Radotín je jednoduchý: pomáhat zákazníkům s výběrem co nejlepší výbavy pro lyžování a cyklistiku a postarat se o ní i po nákupu. Stavíme na osobním kontaktu, individuálním přístupu a odborném poradenství se zaměřením na konkrétní potřeby každého zákazníka. V nabídce máme více než 200 nejlepších značek na trhu a každoročně nabídku doplňujeme o novinky a poslední trendy.

Náplň práce:

MILUJETE LYŽOVÁNÍ A HLEDÁTE PRÁCI?

Do naší půjčovny, TestCentra, bazarového prodeje a servisu lyží/SNB přijímáme posilu! Pokud preferujete prostředí, kde se stále něco děje, každý den je jiný, sportujete a alespoň v základech se orientujete v lyžařském vybavení, je tato práce jako stvořena pro Vás. Hlavní náplní pozice je péče o zákazníky půjčovny, zejména pomoc s výběrem správného lyžařského vybavení. Budete se starat o rezervace, řešit nájemní či komisní smlouvy. Přijímat a vydávat zakázky na servis lyží/SNB/běžek.

Požadujeme:

Pozice je ideální pro všechny, kteří hledají práci při studiu, můžou docházet částečně – jsme práci schopni přizpůsobit studiu. Hledáme také stálou posilu, která může docházet pravidelně a postupem času převzít vedení a být pravou rukou naší manažerky půjčovny. Vítáme mezi sebou lidi, kteří dokáží pracovat s radostí a chutí. Rádi komunikují a jsou pozitivní povahy. Pomůžou také střídavě o víkendech.

Nabízíme:

Práci v malé rodinné firmě, která je ve svém oboru na špičce, produkty prémiových značek. Nestereotypní dynamické pracovní prostředí, zdokonalení se v komunikačních a prodejních dovednostech a v práci pod tlakem. Přátelsky orientovaný kolektiv, propojenost s celou firmou. Místo, kde vznikají přátelství na celý život. Místo práce: Praha 5 Termín nástupu: Ihned V případě, že Vás tato nabízená pozice zaujala, zašlete nám Váš podrobný strukturovaný životopis s průvodním dopisem a názvem pozice, o kterou se ucházíte! Pro odpověď na tuto pozici, prosím, používejte pouze e-mailovou adresu: [e-mail byl skryt] Platnost inzerátu končí 21. 11. 2016. Po tomto datu, prosím, neodpovídejte.

informace

Zadavatel:

Personální agentura

Pracoviště:

Středočeský kraj

Zařazeno v oborech:

Obchod
Pokladní, Prodavač/ka

Požadované vzdělání:

SOU/výuční list

Plat:

Dle domluvy

Datum zadání:

21.10.2016
/* Not affection functionality */