Administrativní správa budov / Property manager

Nabídka již není aktuální.


Profil společnosti:

CBRE Group, společnost figurující na žebříčku Fortune 500 a indexu S&P 500 se sídlem v Los Angeles, je světovou vedoucí společností v oblasti realitních služeb a investic. S přibližně 44 000 zaměstnanci slouží majitelům nemovitostí, investorům a nájemníkům prostřednictvím více než 350 poboček ve více než 60 zemích světa. Společnost CBRE poskytuje strategické poradenství a realizaci prodeje a pronájmu všech typů nemovitostí, služby pro firmy, správu nemovitostí, oceňování nemovitostí, developerské služby, správu investic a výzkum. V České republice pracuje pro CBRE téměř 350 zaměstnanců. V České republice CBRE spravuje téměř 200 objektů komerčních budov o celkové rozloze téměř 1,2 mil. m2.

Náplň práce:

Mezi hlavní činnosti, které budete zajišťovat, patří především vedení kompletní administrativy spravovaných domů, samostatné jednání s nájemníky, vlastníky nemovitostí, úřady, spolupráce s technickým oddělením.

Požadujeme:

  • VŠ vzdělání technického nebo ekonomického zaměření
  • uvítáme absolventy ČVUT
  • velmi dobrou znalost AJ (schopnost vést jednání s anglicky hovořícím klientem a vedením společnosti)
  • velmi dobrou znalost MS Office - zejména Excel
  • předchozí praxe v oblasti realit velmi vítána, nikoliv podmínkou
  • reprezentativní a asertivní jednání
  • flexibilitu a vysoké pracovní nasazení
  • schopnost zvládat stresové a konfliktní situace

Nabízíme:

Zázemí stabilní mezinárodní společnosti Příjemné pracovní prostředí a mladý kolektiv Dobré finanční ohodnocení Možnost osobního a profesního rozvoje Jazykové kurzy Zaměstnanecké benefity Místo práce: Praha Termín nástupu: ihned V případě, že Vás tato nabízená pozice zaujala, zašlete nám Váš podrobný strukturovaný životopis v českém jazyce s průvodním dopisem a názvem pozice, o kterou se ucházíte! Pro odpověď na tuto pozici, prosím, používejte pouze e-mailovou adresu: [e-mail byl skryt]

informace

Zadavatel:

Personální agentura

Pracoviště:

Praha

Typ smluvního vztahu:

Práce na plný úvazek

Požadované vzdělání:

Středoškolské s maturitou

Plat:

Dle domluvy

Datum zadání:

24.4.2014
/* Not affection functionality */