Administrative Assistant

Nabídka již není aktuální.


Profil společnosti:

Zprostředkováváme personální inzerci pro klienta, kterým je GTECH Czech Republic LLC., společnost zabývající se podporou a provozem on-line systémů.

Náplň práce:

Provádění administrativních prací, evidence a zápis faktur do databáze a jejich příprava pro finanční oddělení, sledování stavu a objednávání kancelářských potřeb a občerstvení, objednávání letenek, hotelů ap., zajištění chodu recepce a evidence návštěv atd.

Požadujeme:

Znalost anglického jazyka na komunikativní úrovni, uživatelská znalost práce na PC, chuť učit se nové věci, aktivní přístup k práci a dobré komunikační schopnosti. Řidičský průkaz skupiny B.

Nabízíme:

Příjemné pracovní prostředí, odpovídající mzdové ohodnocení, velké množství benefitů. Místo práce: Praha 9 Termín nástupu: ihned V případě, že Vás tato nabízená pozice zaujala, zašlete nám Váš podrobný strukturovaný životopis s motivačním dopisem a názvem pozice, o kterou se ucházíte! Pro odpověď na tuto pozici, prosím, používejte pouze e-mailovou adresu: [e-mail byl skryt] Platnost inzerátu končí 24. 3. 2017. Po tomto datu, prosím, neodpovídejte.

informace

Zadavatel:

Personální agentura

Pracoviště:

Praha

Typ smluvního vztahu:

Práce na plný úvazek

Požadované vzdělání:

Středoškolské s maturitou

Plat:

Dle domluvy

Datum zadání:

21.2.2017

Podobné nabídky

Hledaní práce

topRecepční s angličtinou WAKENHAT s.r.o. | Praha

Recepčni SIRENA FILM, s.r.o. | Praha 2

Noční recepční U Orloje 14 s.r.o. | Praha 1


/* Not affection functionality */