Account manager pro projekt HyperSlevy.cz

Nabídka již není aktuální.


Láká Vás oblast slevového businessu? Máte zkušenosti s vedením obchodních jednání a tah na branku? Právě rozšiřujeme nás tým accountského oddělení a třeba hledáme právě vás. Na tuto pozici hledáme obchodně orientované kandidáty, kteří se nebojí velkých "ryb" a rádi si zaloví:) Malý business u nás nečekejte, my jedeme jenom ve velkém.

Popis:

Jednání s marketingovými manažery, řediteli, mediálními agenturami, majiteli společností a to především v segmentu pobytů a cestování. Vedení obchodních jednání, vyjednávání podmínek a uzavírání dlouhodobé spolupráce. Budování obchodních vztahů a pravidelná péče o klienty. Vyhledávání nových obchodních příležitostí. Nemusíte se bát, že by vám nadřízený přidělil určitý kraj pro obchodování, u nás si vyberete sami, co a kde budete chtít obchodovat. Reporting a práce se systémem.

Požadujeme:

SŠ, VŠ vzdělání. Zkušenosti na obdobné pozici v obchodě s prokazatelnými výsledky. Znalost slevového businessu - velkou výhodou. Znalost anglického, německého nebo maďarského jazyka je velkou výhodou pro domlouvání zajímavých akcí. Vysoké pracovní nasazení a proaktivní přístup k práci. Tah na branku, orientace na cíl. Odolnost vůči stresu. Reprezentativní vystupování, schopnost vyjednávat a argumentovat. Samostatnost a velmi dobrý timemanagement.

Nabízíme:

Zajímavý fixní plat a velice motivační nezastropovaný provizní systém, který oceňuje nejen obchodní výsledky, ale také Váš přístup k práci. Dynamické a přátelské prostředí, moderně vybavené pracoviště. Zázemí stabilní společnosti se silným brandingem. Kariérní růst a možnost seberealizace, uvítáme nové nápady a inovace. Průběžné vzdělávání v oblasti internetového marketingu, prodejních dovedností a znalostí produktů. Benefity v podobě Cafeteria systému (vstupenky na veletrhy, sport, wellness, ubytování). Celofiremní akce a teambuildingy, notebook a mobilní telefon. Pro nejlepší obchodníky oblek na míru, auto i k soukromým účelům.

informace

Zadavatel:

Firma - přímý zaměstnavatel

Pracoviště:

Praha 4 (Doudlebská 1699/5)

Plat:

Dle domluvy

Datum zadání:

18.1.2017

Podobné nabídky

Hledaní práce

/* Not affection functionality */