✈ Specialista exotických zájezdů, HPP, Ostrava

Nabídka již není aktuální.


Jsme Invia.cz, největší internetová cestovní agentura, a hledáme do našeho týmu specialistů pro exotiku (dalšího) skvělého člověka. Možná právě TEBE!

O ČEM JE TVÉ NOVÉ MÍSTO:

Máš na starosti vytvoření zájezdu na míru pro našeho klienta, komunikuješ se zákazníkem abys zjistil jeho přání a sny, s cestovními kancelářemi abys sestavil nabídku a vše zařídíš ke spokojenosti klienta Zajišťuješ klientovi servis a poradenství, poskytuješ zákazníkům veškeré informace o vybraných destinacích, způsobech dopravy i doplňkových produktech Máš denní osobní kontakt s klienty - pracuješ na naší pražské pobočce Přidej se do našeho týmu a můžeš jezdit na zajímavé famtripy do celého světa Tohle všechno zvládneš? A bude tě to navíc bavit? Skvělé! Přečti následjící body, jestli je tahle práce skutečně pro tebe:

CO POTŘEBUJEŠ PRO ZÍSKÁNÍ TOHOTO MÍSTA:

  1. Cestuješ za hranice Evropy. Dovolená v Chorvatsku není pro tebe a tvoje fotoalbum obsahuje fotky z cest po Asii, Africe nebo dokonce Austrálii.
  2. Oceňuješ skvělý zákaznický servis a rychlé jednání. Kamkoli přijdeš, očekáváš příjemný a ochotný personál. Víš že i situace vyžadující rychlé a rozhodné jednání lze řešit s úsměvem a sám toto zvládáš.
  3. Práce s internetem a PC je tvůj denní chléb. Každou informaci, kterou potřebuješ, jsi schopen si rychle najít. Víš jak si organizovat rozvrh pomocí emailu a papír s tužkou jsi použil naposledy při úspěšném ukončení SŠ/VŠ studia.
Jednoduché? SKVĚLÉ! Chceme tě do našeho týmu.

CO TI NABÍZÍME MY:

Hlavní pracovní poměr na dobu neurčitou Průměrná mzda po zaškolení 25 000 - 35 000,- (může být až 45 000,-) Kč/měsíc (základní mzda + motivační odměňovací systém) Zaměstnání u leadera v cestovním ruchu Mladý kolektiv, možnost profesního rozvoje v oboru, samostatné jednání Orientace na speciální produkt pouze exotických zájezdů Zaškolení + možnost využívat zaměstnanecké slevy např. (slevy v oblasti cestovního ruchu, zajímavé famtrip - služební poznávací cesty do celého světa atd.) Místo výkonu: Českobratrská 46, 702 00 Ostrava

informace

Zadavatel:

Firma - přímý zaměstnavatel

Pracoviště:

Ostrava

Typ smluvního vztahu:

Práce na plný úvazek

Plat:

Dle domluvy

Datum zadání:

15.2.2017
/* Not affection functionality */