Zpracovatel odborných textů

Nabídka již není aktuální.


Spol. SPULTARIO, s. r. o. hledá schopné adepty na pozici zpracovatel odborných textů. Náplní práce bude příprava a vlastní tvorba podkladů pro odborné texty nejrůznějšího zaměření (nejčastěji ekonomie, management, právo, psychologie, ošetřovatelství, politologie), případně celková korektura takových textů.

Co požadujeme:

Dokončené vysokoškolské vzdělání, případně úspěšně dokončený nejméně třetí ročník studia (alespoň titul Bc.). Každodenní přístup k vysokorychlostnímu internetu. Precizní práce s MS Word. Schopnost samostatné práce, preciznost, loajalitu a dodržování termínů.

Co nabízíme:

Nadstandardní finanční odměny podle množství a kvality dokončených textů. Při výkonu této profese můžete ovlivňovat množství vlastní práce a pracovat podle svých časových a jiných možností. Forma spolupráce je možná na DPP, či ŽL.

Další info:

Tato velmi flexibilní forma spolupráce je vhodná jako druhé zaměstnání nebo zaměstnání pro aktivní maminky na mateřské dovolené, případně jako brigáda pro talentované studenty vysokých škol. V případě zájmu zašlete svůj životopis a ukázku práce (seminární, bakalářské, diplomové atd.) na email [e-mail byl skryt].

informace

Zadavatel:

Firma - přímý zaměstnavatel

Pracoviště:

Česká Republika (U vás doma)

Typ smluvního vztahu:

Práce na ŽL, Dohoda o provedení práce

Zařazeno v oborech:

Brigády na doma
Redaktor, psaní

Plat:

Dle domluvy

Datum zadání:

9.2.2016
/* Not affection functionality */