Nabídka již není aktuální

PODOBNÉ NABÍDKY

top

Parkour trenér

Celá ČR brigáda

Nabídka již není aktuální

Zpracovatel odborných textů

Personální agentura SPULTARIO, s. r. o. hledá pro svého klienta schopné adepty na pozici zpracovatel odborných textů. Náplní práce bude příprava a vlastní tvorba podkladů pro odborné texty nejrůznějšího zaměření (nejčastěji ekonomie, management, právo, psychologie, ošetřovatelství, politologie), případně celková korektura takových textů.

Co požadujeme:


Dokončené vysokoškolské vzdělání, případně úspěšně dokončený nejméně třetí ročník studia (alespoň titul Bc.). Každodenní přístup k vysokorychlostnímu internetu. Precizní práce s MS Word. Schopnost samostatné práce, preciznost, loajalitu a dodržování termínů.

Co nabízíme:


Nadstandardní finanční odměny podle množství a kvality dokončených textů. Při výkonu této profese můžete ovlivňovat množství vlastní práce a pracovat podle svých časových a jiných možností. Forma spolupráce je možná na DPP, či ŽL.

Další info:


Tato velmi flexibilní forma spolupráce je vhodná jako druhé zaměstnání nebo zaměstnání pro aktivní maminky na mateřské dovolené, případně jako brigáda pro talentované studenty vysokých škol.

V případě zájmu zašlete svůj životopis a ukázku práce (seminární, bakalářské, diplomové atd.) na email [e-mail byl skryt].
Lokalita: Česká Republika
Typ smluvního vztahu: Práce na ŽL, Dohoda o provedení práce
Zařazeno v oborech: Brigády na doma
Ostatní na doma, Překládání textů, Redaktor, psaní
Datum zadání: 2.1.2015
/* Not affection functionality */