Zpracovatel/ka studijních podkladů - přivýdělek z dmova

Nabídka již není aktuální.


Aktuálně hledáme zpracovatele studijních podkladů (zejména podkladů pro seminární, bakalářské a diplomové práce, zkouškových otázek, powerpointových prezentací) z nejrůznějších (zejména humanitních a ekonomických) oborů. Náplní práce je psaní odborných textů na úrovni studentů VŠ, vyhledávání informací, kompilace textů apod. Práce je realizována z domova. Spolupracovníci si sami volí z nabízených zakázek, ty které mají zájem zpracovávat, není stanovena žádná povinnost minimálního počtu zpracovaných stran, lze si tak práci uzpůsobit zcela dle potřeby. Odměna je stanovena podle náročnosti, délky a termínu úkolu, bude vždy sdělena předem. Spolupráce probíhá na DPP nebo na ŽL (pokud máte).

Požadujeme:

VŠ vzdělání – minimálně bakalářské (titul Bc), popř. student alespoň 4. ročníku VŠ každodenní přístup k internetu znalost práce s textovým editorem (MS Word apod.) schopnost dodržovat termíny zájem o dlouhodobou spolupráci výbornou orientaci v oboru, ze kterého máte zájem podklady zpracovávat aktivní přístup (máme zájem především zpracovatele, kteří zvládnou alespoň 1-2 objednávky každý měsíc)

Nabízíme:

práci z domova nadstandartní finanční ohodnocení v případě dlouhodobé spolupráce a kvalitně odváděné práce finanční bonusy možnost vybírat si zakázky dle Vašeho uvážení a tím si ovlivnit i pracovní dobu a její délku zajímavou a tvůrčí práci udržování a rozšiřování znalostí o Vašem oboru ochotu pomoci a poradit začátečníkům V případě zájmu o spolupráci prosím zašlete na e-mail info@snadnestu­dium. cz : jméno, telefonní a e-mailový kontakt strukturovaný životopis 1–2 ukázky Vašich vysokoškolských prací (seminární, bakalářská diplomová práce) nebo např. ukázku Vámi psaného odborného článku, powerpointové prezentace apod. Je rovněž možné se domluvit na zkušební zakázce. obor(y), ze kterých máte zájem podklady zpracovávat

informace

Zadavatel:

Firma - přímý zaměstnavatel

Pracoviště:

Praha (Kaprova 42/14)

Typ smluvního vztahu:

Práce na ŽL, Dohoda o provedení práce

Zařazeno v oborech:

Brigády na doma
Redaktor, psaní

Plat:

100 - 500 Kč/hod.

Datum zadání:

26.11.2014

Podobné nabídky

Hledaní práce

/* Not affection functionality */