Nabídka již není aktuální

Nabídka již není aktuální

VÝVOJÁŘ/KONZULTANT, zajímavá a rozmanitá práce

Do našeho týmu uvítáme posilu v podobě vývojářů/konzultantů se znalostí technologií JavaScript, Java, základní znalostí LDAP a databází s důrazem na PostgreSQL. Jedná se zejména o customizace, úpravy a implementace DMS systému Alfresco a portálu LifeRay. Pokud máte jakoukoli zkušenost s některými z uvedených technologií nebo alespoň znalost obecných postupů z vývoje SW v libovolném jazyce, rádi s Vámi projednáme možnosti spolupráce. Můžete pracovat na DPP, DPČ, hlavní či vedlejší pracovní poměr, případně na ŽL. Víme dobře, že žádný učený z nebe nespadl a neočekáváme excelentní technickou zkušenost. Co ale preferujeme je chuť do práce, radost z toho, když se něco povede, týmového ducha a aktivní přístup k řešení úkolů.
Jsme stabilní, pružná firma, která poskytuje konzultační služby a vyvíjí SW, nasazuje řešení z oblasti správy dokumentů a spisové služby. Práce u nás je zajímavá a rozmanitá, vyžaduje průběžnou komunikaci. Proto preferujeme práci z kanceláře, ale ve výjimečných případech lze pracovat i doma.

Těšíme se na Vaše životopisy.


Zasláním svých údajů dáváte společnosti SIGNIA s.r.o. souhlas ke zpracování a uchování Vašich osobních údajů dle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů.
Lokalita: Brno (Konopná 12) Zobrazit místo na mapě
Typ smluvního vztahu: Práce na ŽL, Dohoda o provedení práce, Dohoda o pracovní činnosti, Jiné
Zařazeno v oborech: IT, programování
Ostatní v IT, Programátor
Datum zadání: 11.6.2015
/* Not affection functionality */