Nabídka již není aktuální

PODOBNÉ NABÍDKY

top

Parkour trenér

Celá ČR brigáda

Nabídka již není aktuální

Vyplň dotazník a získej cenu v hodnotě 1.210,- Kč

V Institutu aplikované psychologie aktuálně vytváříme novou diagnostickou metodu pracovní psychologie a Vy můžete být přitom!

O jakou metodu se jedná?



Metoda je založena na diagnostikování psychologických rysů a umožní vybírat ty nejvhodnější kandidáty, čímž zefektivní a ulehčí celý proces hledání nových zaměstnanců. Zaměstnavatel si totiž pozve na pohovor pouze ty uchazeče, o kterých předem ví, že mu budou vyhovovat. Nyní provádíme prvotní šetření, které nám pomůže odhalit, jestli jsou jednotlivé položky srozumitelné, a jestli zkoumáme doopravdy faktory, které zkoumat chceme.

Co vyplněním dotazníků získáte?



Vyzkoušíte si, jak může někdy v budoucnu probíhat souboj o pracovní místo. Je totiž možné, že potenciální zaměstnavatel bude chtít prvně znát právě Vaše osobnostní rysy. Zde se Vám naskýtá jedinečná příležitost vyzkoušet si „nanečisto“ takovou diagnostiku. Nepropásněte ji a získejte užitečnou zkušenost!

Navíc každý, kdo dotazník vyplní, od nás získá komplexní online psychologickou diagnostiku v hodnotě 1.210,- Kč. Tato diagnostika Vám umožní lépe se poznat, pochopit své silné stránky a zapracovat na svých slabých stránkách.

Vyplněním dotazníku také získáváte šanci vyhrát knihu Jak získat vysněnou práci: Průvodce pro ty, kteří chtějí víc, nebo vstup do online workshopu Práce snů. Obojí Vám dozajista pomůže pochopit svět personalistů, zvýší Vaše šance na trhu práce a poradí Vám, jak získat práci svých snů.
A v neposlední řadě Vás může hřát příjemný pocit, že jste svou účastí pomohli našemu výzkumu :)


Lokalita: Česká Republika
Zařazeno v oborech: Promo akce, prodej
Průzkum trhu, anketář
Datum zadání: 29.7.2016
/* Not affection functionality */