Nabídka již není aktuální

Nabídka již není aktuální

Uvaděč, barmanka a pokladní v multiplexu

Do našeho kolektivu v nejmodernějším multiplexu ve střední Evropě, situovaném v blízkosti metra B – Anděl, příjímáme další brigádníky na různé pozice (pokladna, bar, uvaděč, kavárna).

My jsme … Příjemný mladý kolektiv (18–28let), nabízející možnost pracovat a realizovat se ve velmi moderním a netradičním prostředí kinematografie. V případě dlouhodobější spolupráce a oboustranné spokojenosti možný postup na projekční kabinu či vedoucí pozice.

Ty jsi … Ochotný/á pracovat i nad rámec než min. 2 směny týdně (50h/měsíc), o víkendech a státních svátcích během otevírací doby kina (vše se plánuje individuálně dle potřeb obou stran, zápis probíhá pomocí intranetu), rád se učíš novým věcem, jsi komunikativní a máš příjemné vystupování.

Práce je vhodná především pro studenty SŠ a VŠ vzhledem k vyhovujícímu časovému rozpětí směn.

Pokladní:


Prodej vstupenek aj. směny v rozpětí 11–17, 17–23 odolnost vůči stresu komunikace a oční kontakt se zákazníkem, potravinářský průkaz.

Uvaděč/ka:


Kontrola vstupenek, uvádění, obsluha a úklid sálů, úklid lobby. Směny v rozpětí 11–17, ale především 17–23, schopnost zorganizovat si práci, samostatnost, zodpovědnost, odolnost vůči stresu, potravinářský průkaz.

Barmanka:


Prodej popcornu, nápojů a doplňkového sortimentu, směny v rozpětí 11–17, 17–00, 18–00, odolnost vůči stresu podmínkou. Příjemné vystupování, úsměv, trpělivost, klid a rozvážnost, potravinářský průkaz.

Své životopisy i s přiloženou fotografií zasílejte na kontaktní e-mail (sv.smichov@seznam.cz) .
Preferujeme uchazeče, kteří mají zájem o dlouhodobou! spolupráci, tj. v řádu měsíců. Vyhrazujeme si právo neodpovědět na e-maily, které nesplní uvedené podmínky.

Nástup možný okamžitě!
Lokalita: Praha
Mzda: 85 Kč / hodinu
Zařazeno v oborech: Brigády v pohostinství a cestovním ruchu
Barman/barmanka, Číšník/servírka, V kině, divadle
Datum zadání: 17.11.2014
/* Not affection functionality */