Tiskař/ka - digitální potisk triček NÁSTUP IHNED

Nabídka již není aktuální.


– potisk triček a ostatního textilu (přímý digitální tisk, sublimační tisk) – výroba buttonů (placek) – úklidové a pomocné práce ve výrobě Při práci používáme PC, obsluhujeme tiskárnu a další potřebná zařízení.

Pracujeme s programy:

– tiskový RIP (zaučíme) – tabulkový editor na bázi MS Excel (nutná základní znalost) – grafický program Adobe Photoshop (znalost výhodou)

POŽADUJEME:

– v květnu a červnu, ranní či odpolední směny ve všední dny (8:00-14:00 / 14:00-20:00), nutné 2-4 směny za týden Flexibilní plánování směn, dle potřeby firmy. Práce odpoledne a o víkendech dle potřeby po domluvě. – Dochvilnost, zručnost, spolehlivost, samostatnost, komunikativnost a zejména motivaci do práce. – Základní znalost práce na PC v prostředí Microsoft Windows a znalost výše vypsaných programů v dané úrovni. – Dodržování stanovených pravidel a komunikace.

VÝHODOU:

– zkušenosti z polygrafie/tiskařiny – časová přizpůsobivost – dobré pracovní návyky a motivace

NABÍZÍME:

– brigádu v přátelském a mladém kolektivu v centru Brna na období květen až červen 2015, s možností prodloužení spolupráce při dobrých výsledcích i do dalších měsíců – motivační systém finančního ohodnocení → “Čím víc vyrobím, tím víc vydělám”. Uchazeči, zašlete nám svůj strukturovaný životopis s fotografií. Nástup IHNED!

informace

Zadavatel:

Firma - přímý zaměstnavatel

Pracoviště:

Brno (Francouzská 418/82)

Typ smluvního vztahu:

Dohoda o provedení práce

Zařazeno v oborech:

Ostatní
Ve výrobě

Plat:

65 - 100 Kč/hod.

Datum zadání:

5.5.2015
/* Not affection functionality */