TESTER l Quality Assurance Specialist

Nabídka již není aktuální.


Pečlivý člověk s analytickým myšlením a schopností najít, rozpoznat a popsat problém – jsou to slova, která Tě vystihují? Do našeho DEVELOPMENT týmu hledáme strategického partnera, který bude dlouhodobě pravou rukou vývojáři a projektovému manažerovi – jak? Tak, že svým ostřížím zrakem zkontroluje práci vývojáře na všech dostupných zařízeních – mobil, tablet, PC; detailně popíše nedokonalosti za využití screenů a videí, a bude hlídat, jak si tým vede v plánovacím systému Trello.

Jsi ten pravý?

Ať už jsi student, full-time zaměstnanec nebo freelancer a: jsi schopen se orientovat v prostředí webových stránek v anglickém jazyce, ale zcela uživatelsky, jsi akční k produkování nápadů při testování – jak a kde hledat chyby, jsi časově flexibilní alespoň na pár hodin týdně, máš alespoň základní zkušenosti s testováním, a především, jsi schopen si při testování detailně vyhrát se zpětnou vazbou pro development tým.

Co v rámci testování využiješ?

své schopnosti práce s “development tools” v browserech, zkušenosti s responzivitou webu, JavaScriptové eventy jako kliknutí, scrollování, atd., možnost uplatnit své nápady, jak, co a kde otestovat, svůj potenciál, který se nebudeš bát rozvíjet a to v přátelském, mezinárodním prostředí. …máš-li navíc i chuť se stále vzdělávat a růst po boku zkušených specialistů, pošli pro více info CV a krátké představení, proč bychom měli spolupracovat právě s Tebou na email [e-mail byl skryt]

informace

Zadavatel:

Firma - přímý zaměstnavatel

Pracoviště:

Česká Republika

Typ smluvního vztahu:

Práce na ŽL, Dohoda o provedení práce

Plat:

Dle domluvy

Datum zadání:

26.1.2017

Podobné nabídky

Hledaní práce

IT manager, správce sítě Richit Solutions s.r.o. | Praha

Správa sociálních sítí Trinerdis s.r.o. | Brno

/* Not affection functionality */