Stání jako model / ka pro figurální kresbu - akt

Nabídka již není aktuální.


Učím se, jako samouk, kreslit tužkou/uhlem figurální kresbu. A hledám člověka který by mi stál modelem. Hledám muže i ženy, nezáleží ani na věku, ani na tělesných proporcích. Chci kreslit figuru oblečenou i nahou (výhodu mají nestydlivý lidé, nebojte se nějakého sexuálního obtěžování, nahé tělo beru jako každý jiný objekt pro kresbu) Jedno kreslení by trvalo podle domluvy. Asi 1-2hodiny. Po modelu budu chtít jen to aby se moc nehýbal a vydržel/a v póze, kterou si sám/a zvolí. Přitom můžete poslouchat hudbu, číst si, učit se, atd... Kreslilo by se převážně venku, teď v zimě v interiérech, přímé slunce dělá to správné světlo, a kontrasty, které se dobře kreslí.

výplaty podle náročnosti póz:

  • 50kč/h (v oblečení, nenaročné pózy v sedě,v leže)
  • 100kč/hod (v oblečení, náročné pózy, jako třeba zachycení pohybu atd...nebo (v plavkách/ spodním prádle,nenáročné pózy)
  • 150kč/hod (bez oblečení ve stoje, náročné pózy, naznačení pohybu atd...
  • 250-300kč/hod (bez oblečnení, gymnastické pózy)
Takže brigáda ideální pro studenty/ky, kteří nemají problém se zachycením jejich těla v póze, jako objektu umění. A kteří vydrží držet pózu alespoň 20 min. (pokud děláte např. jógu, jste ideální model/ka :-) Neumím kreslil tak dobře, aby jste se poznaly v obličeji :-). Takže se nebojte ztráty soukromý. Dotazy prosím na email. Děkuji Michal Kantůrek

informace

Zadavatel:

Pracoviště:

Brno

Typ smluvního vztahu:

Jiné

Plat:

60 - 300 Kč/hod.

Datum zadání:

7.1.2015
/* Not affection functionality */