Pracovník ve výrobě - brigáda

Nabídka již není aktuální.


práce ve výrobě brigáda na prázdniny - Pracovník ve výrobě

VAŠE NÁPLŇ PRÁCE:

Firma vyrábí vzduchotechniku, tedy se jedná o práci s plechem, různé lisování, ohýbání, zavěšování plechu, nebo naopak montování jednotlivých dílů k sobě. Práce pro muže bývá místy fyzicky náročnější, pro ženy je práce spíše na kontrole (není fyzicky náročná). Vzdělání nebo praxe ve strojírenství je výhodou, ale ne podmínkou. Pokud je pracovník manuálně zručný, není problém se rychle zaškolit. Máme zde spoustu nestrojařů. Přístup firmy je velice vstřícný, relativně rodinné prostředí. Pracuje se standardně v 3směnném provozu (6-14, 14-22, 22-6), občas (na některých úsecích se noční směna vypouští a pracuje se jen na 2směnném provozu, tedy ranní a odpolední směny). Není možné si směny diktovat, je třeba se podřídit. Je zajištěn svoz firemním autobusem metra Praha – Zličín na všechny směny, dále je zajištěn svoz firemním autobusem z Kladna, ale pouze na ranní směnu (a z ranní směny) a na odpolední směnu (a z odpolední směny), tedy na noční směnu není možné se dostat z Kladna, je třeba využívat městské autobusy z Kladna na Zličín a odtud firemním autobusem. Jedna jízda firemním autobusem stojí 7Kč a bude sražena ze mzdy (není tedy třeba mít s sebou hotovost na autobus). Ve firmě je možné využívat firemní jídelnu – jedno jídlo stojí 31Kč (opět bude sraženo ze mzdy). Je třeba, aby zaměstnanci měli s sebou montérky (pracovní oblečení). Doporučujeme starší tričko (občas se stane, že se plech zahákne za tričko a dojde k drobnému poškození oděvu). Práce probíhá v moderním, čistém prostředí. Haly jsou klimatizovány.

VÁŠ PROFIL:

Vyžadujeme manuální zručnost, pečlivost, dochvilnost, dobrý zrak a ochotu k práci přesčas.

NAŠE NABÍDKA:

Měsíční výdělek je zhruba 11.500Kč čistého + prémie nebo příplatky za sobotu a noční směny. Při spokojenosti s pracovníkem zákazník přiznává prémie. Pro mimopražské poskytujeme ubytování.

MÍSTO VÝKONU PRÁCE:

Praha - Řepy (část) Referenční číslo: TRKCZ#10475.13 Pokud Vás tato pozice zaujala, zašlete nám prosím Váš motivační dopis a životopis v elektronické verzi pod příslušným referenčním číslem. Do textu průvodního emailu prosím vložte i níže uvedený text, abychom mohli pracovat s Vašimi údaji: Souhlasím s tím, aby společnost Trenkwalder a.s. sídlem Heřmanická 1648/5, Ostrava, spravovala, zpracovávala, uchovávala a po ústní či písemné dohodě dále zpřístupňovala svým klientům mé osobní údaje za účelem zprostředkování zaměstnání, v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. „O ochraně osobních údajù“, a to až do odvolání písemnou či ústní formou. Správa a zpracování osobních údajů budou probíhat v rozsahu nezbytném pro naplnění účelu stanoveného v tomto odstavci.

informace

Zadavatel:

Personální agentura

Pracoviště:

Středočeský kraj, Praha

Typ smluvního vztahu:

Zařazeno v oborech:

Ostatní
Ve výrobě

Plat:

Dle domluvy

Datum zadání:

9.7.2015
/* Not affection functionality */