Placená spolupráce s Amnesty International – Kapitán/ka přímého oslovení

brigáda Amnesty International Česká republika, z.s.

Nabídka již není aktuální.


Nezisková organizace Amnesty International hledá člověka na náročnou, vyčerpávající a celkově strašně nevděčnou práci. Už teď si jsme jisti, že naše hledání bude obtížná a trnitá cesta.

O co jde?

V Amnesty věříme na individuální a vztahový fundraising. Celá organizace stojí a padá s našimi dárci, kteří jsou schopni a ochotni aktivně prosazovat ochranu lidských práv a pomoc nespravedlivě vězněným a utlačovaným. Často to začíná podpisem petic a po čase přechází v pravidelnou finanční podporu. Ideálním dalším krokem je pak účast na akcích a dobrovolná výpomoc. Nu a tady přicházíš na řadu ty – fundraising je o otázkách, žádostech a nabídkách. Pokud se nezeptáme, tak nic nedostaneme. Lidi oslovujeme převážně na ulici (přes týden) a během větších akcí (víkendové festivaly a události). Hledáme člověka, který povede kampaň přímého oslovení Amnesty v roce 2015. Bude mít na starosti týmy brigádníků a dobrovolníků a hlavní zodpovědností bude získávat tisíce podpisů za případy bezpráví a samozřejmě i stovky dárců ochotných zapojit se do ochrany lidských práv i finančně. Cílem je zvětšit dopad české Amnesty na mezinárodní stav lidských práv. Znova opakuji, je to náročná práce. Pokud chceš uspět, musíš u nás nechat krev, pot a slzy. O práci budeš denně přemýšlet, budeš s námi trávit víkendy a samozřejmě tě to celé bude všechno pěkně štvát. My tě budeme podporovat, co to dá - očekávej trénink, hodnocení své práce a pravidelnou zpětnou vazbu. Co musíš splňovat na pozici Kapitána nebo Kapitánky přímého oslovení v Amnesty?
  • Charakter, charisma, sebevědomí
  • Optimistický přístup k životu
  • První hledáš chyby na sobě, zásadně se nevymlouváš na ostatní
  • Máš dobrou angličtinu

Co ti můžeme nabídnout?

  • Profesní výzvu a podstatnou práci s přidanou hodnotou
  • Tvé úsilí bude mít podstatný dopad na podobu Amnesty v ČR
  • Možnost v nezisku zůstat a za pár let se stát profesionálním fundraiserem (které náš český neziskový sektor tak zoufale potřebuje)
  • Důvěru, zodpovědnost a možnost ovlivňovat věci kolem sebe
  • Pravidelnou zpětnou vazbu, spolupráci na tvém rozvoji a spoustu zábavy kolem
  • Plat
Pokud jsi na pochybách, je to jedině dobře. Jako příslib do budoucna si můžeš přečíst tenhle report o kariéře lidí, kteří začínali v kampani přímého oslovení v nezisku (http://bit.ly/17R6AAq). Přihlásit se můžeš posláním motivačního dopisu a životopisu na adresu [e-mail byl skryt]. V motivačním dopisu mě asi nejvíce bude zajímat, proč chceš u nás dělat takovou náročnou a nevděčnou práci… neboli proč se radši nezašít někde v kanclu=) Rozhodně se nestyď zavolat a doptat se na více informací na mém čísle +420702013104 Jiří Krupa Vedoucí fundraisingu Amnesty International ČR

informace

Zadavatel:

Firma - přímý zaměstnavatel

Pracoviště:

Praha (Provaznická 3)

Typ smluvního vztahu:

Plat:

Dle domluvy

Datum zadání:

27.2.2015
/* Not affection functionality */