Nabídka již není aktuální

Nabídka již není aktuální

Osobní asistenti

Aktuálně do našeho týmu Nejpomocníků, hledáme kandidáty na doplnění našeho týmu osobních asistentů na vyžádání pro naše klienty.

Vzhledem k různorodosti požadavků našich klientů u nás najdou uplatnění lidé s různými typy dovedností - řemeslné práce, administrativa, kurýrní služby, úklidové služby a jiné.

V této fázi hledáme kandidáty z několika klíčových oblastí:

Doručení - Hledáme kurýry, kteří mohou poskytnou kurýrní služby našim klientům z oblastni online obchodů a kamenných obchodů.
Předchozí zkušenost vítána, ne však požadována. Preferujeme kandidáty s vlastním vozidlem. Spolupráce by byla založena formou jednorazových kontraktů na základě klientem zadané poptávky.

Úklid - Hledáme zkušené kandidáty z úklidem bytů/domů a komerčních objektů.
Kandidáti by měli mít předešlé zkušenosti z této oblasti a měli by oplývat smyslem pro perfektní úklid, hotelového typu.

Drobné řemeslné práce/Hodinový manžel - Hledáme zkušené hodinové manžele a opraváře, kteří jsou důvěryhodní a zkušení v drobných domácích opravách a úkonech, montáž nábytku, přidělání obrázku, stejně jakýkoliv další drobných domácí "problémů" , se kterými naši klienti mohou potřebovat pomoci..

Nabízíme:


Flexibilní pracovní dobu - jste opravdu pány Vašeho času, kolik hodin denně práci jste ochotni věnovat, záleží jen na Vás a stejně tak, kolik si vyděláte.

Ohodnocení je zavislé na konkrétím úkolu. Částka každého úkolu je odlišná.
Průměrně se všask pohybuje kolem 500-600,- Kč . Je možnost si vydělat klidně až 15tis. a víc měsíčně.

Průběžné školení

Motivační programy a výkonnostní odměny za dokončené úkoly.

Slevu na zadané úkoly pro Vás a Vaši rodinu

V případě Vašeho zájmu je zapotřebí vyplnit přihlášku na Pomocníka po registraci a přihlášení do Vašeho účtu na našem portále www.nejpomocnici.cz .

Můžete si tam také, přečíst odpovědi na nejčastěji kladené otázky a v případě jakéhkoliv dotazu, nás prosím neváhejte kontaktovat na
[e-mail byl skryt]

Neváhejte a využijte této jedinečné možnosti, jak set konečně stát pány Vašeho času.

Rádi Vás přivítáme do našeho týmu.
Lokalita: Praha
Mzda: od 90 Kč / hodinu
Typ smluvního vztahu: Dohoda o provedení práce
Zařazeno v oborech: Brigády v kanceláři, Brigády ve stavebnictví, Řízení vozidel, Ostatní
Stavební dělník - pomocnik, Brigády na PC, Rozvoz, Úklid
Datum zadání: 2.12.2014
/* Not affection functionality */