Nabídka již není aktuální

Nabídka již není aktuální

Odpolední směny v moderní hale, 75 Kč/hod., Brno

Do nové moderní haly hledáme šikovné pracovníky především na odpolední směny. Směny trvají vždy cca od 14:00 a končí v cca 22:00. Na směny je zajištěn svoz taxi službou, která je pro pracovníky zdarma. Odjezdy jsou od Olympie (cesta z centra města zajištěna zdarma autobusem) a to vždy ve 14:00 nebo ve 14:30. Čas odjezdu lze v některých případech vybrat (například pokud byste kvůli přednášce první odjezd nestihl). Směny si lze vybrat dle Vašich časových možností, takže se brigáda skvěle kombinuje se školou či zaměstnáním. Odvoz ze směn je zajištěn dodávkami, lze se tak domluvit s dodávkou, která Vás doveze skoro až domů.

Náplní práce je především manipulace se zásilkami a balíky. Brigádník se podílí na celém procesu třídění a expedici balíků - nejdříve se balíky musí z dodávek vyložit, následně se roztřídit na konkrétní pásy v hale a nakonec opět naložit do dodávek. Mzdové ohodnocení je 75 Kč/hod

Práce je vhodná i pro kamarády či spolužáky, kteří by chtěli chodit na směny společně. Případně se na směnách chtějí střídat.

V případě zájmu nás neváhejte kontaktovat prostřednictvím odpovědního formuláře či telefonicky. Nezapomeňte uvézt, kdy byste mohl nastoupit a které dny byste mohl na směny docházet.

Požadujeme:

  • čistý trestní rejstřík
  • spolehlivost
  • výhodou možnost odchodit 2 - 3 směny za týden

Nabízíme:

  • práce v moderní hale
  • práce v pohodovém kolektivu
  • možnost docházet na směnu s kamarádem či spolužákem
  • mzda 75 Kč/hod

Lokalita: Brno
Mzda: 75 Kč / hodinu
Typ smluvního vztahu: Dohoda o pracovní činnosti
Zařazeno v oborech: Ostatní
Manipulační práce, stěhování
Datum zadání: 25.11.2015
/* Not affection functionality */