Nabídka již není aktuální

Nabídka již není aktuální

Nabídka rozdávání katalogů

Dobrý den,
máme nabídku zajímavé brigády v oblasti oslovování potencionálních zákazníků. Nabízíme flexibilní pracovní dobu, možnost dlouhodobé spolupráce a zajímavého přivýdělku, práce v Brně.

Práce obnáší oslovování lidí žijících v určené lokalitě. Lidem se nabízí katalog mražených produktů zdarma. Výměnou za to, že člověku dáte katalog, je vyplněná karta. Protože je rozdávaný katalog poměrně drahý, slouží vyplněná karta jako potvrzení, že byl katalog dán konkrétní osobě a nebyl např. vyhozen.

Mzdové ohodnocení tedy záleží na počtu nasbíraných vyplněných karet příjemnci katalogů. Za každou kartu je ohodnocení minimálně 23kč/ks. .Níže uvádím systém ohodnocení(při nasbíraných kartách za měsíc):
Počet karet: 01-149 ks /měsíc -> 23kč/ks
150-199 ks /měsíc -> 28kč/ks
200-249 ks /měsíc -> 33kč/ks
250 a více ks /měsíc -> 38kč/ks

Požadavek na kvantitu je alespoň 150 karet za měsíc.

Jak vidíte, u této brigády tedy nezáleží tolik na počtu odpracovaných směn, ale na Vaší úspěšnosti. Kolik času byste jí věnovali je na Vás. Lokalita, ve které byste působili, by byla určená firmou. Bude se jednat o Brno či okolí (v dosahu MHD). Vyplněné karty byste odevzdávali u nás v kanceláři a zde byste za ně dostali finanční odměnu. Před výkonem práce je nutné se zúčastnit firemního školení, kde by Vám podali veškeré informace k brigádě, dané firmě, produktům apod.

Požadujeme seriozní vystupování a základní komunikační dovednosti.

V případě zájmu nás neváhejte kontaktovat.
Zdraví

P.S. Uvádím příklad výpočtu měsíční odměny za daných předpokladů:

Jako brigádník se budu věnovat této práci 10 dní v měsíci a to 4 hodiny. Průměrně za každou hodinu získám 4 karty. Za měsíc tedy nabírám 160 karet. Moje měsíční odměna tedy bude činit (160*28) 4480kč Když si to propočítám zpětně, tak zjišťuji, že jsem dosáhla hodinové mzdy 112 kč/h.
P.s.práce je možná ve dvojici
Lokalita: Brno
Mzda: 70 - 130 Kč / hodinu
Typ smluvního vztahu: Dohoda o provedení práce, Dohoda o pracovní činnosti
Zařazeno v oborech: Venkovní brigády
Roznos letáků
Datum zadání: 26.11.2014
/* Not affection functionality */