Manager distribuční sítě roznosu letáků

Nabídka již není aktuální.


Dobrý den, nabízím pravidelný příjem s možností kariérního růstu a možností další pracovní nabídky s volnou pracovní dobou. Pozice managera roznosu letáků obnáší pochopení celkového systému distribuční sítě a jednotlivých distributorů. Pochopit základní problematiku a najít na ni řešení. Součástí tohoto procesu je seznámení se se základními pozicemi od distributora letáků přes kontrolora distributorů. Následně projevit součinnost a zodpovědnost pro předání svěřeného regionu. Celý proces je placený dle jednotlivých pozic.

PARAMETRY:

Velikost roznášeného letáku = 9x7cm Za hodinu lze roznést 1000 ks Cena za kus = 0,14,- Kč Intervaly jsou 1x za 14 dní leták v každé schránce v dané lokalitě Pracovní doba je flexibilní dle Vašich časových možností Roznos 5000-10000 KS (podle lokality) Možnosti výdělku jsou i 15 000,- Kč měsíčně Odměny za dopadení špatného roznašeče. Přidaná hodnota - možnosti lepší brigády a většího výdělku při spokojenosti
  • další odměny finanční i vzdělávací
+ pozice: Kontrolor roznašečů + pozice: Hlavní manager distribuční sítě Brigáda je časově nenáročná. Je na Vás samotných, jak si brigádu načasujete a kolik peněz si chcete vydělat. Bližší popis pracovní náplně brigády Vám v případě zájmu přepošlu emailem. Děkuji, Pavlačík (telefonní kontakt: 777 725 331)

informace

Zadavatel:

Pracoviště:

Brno (Brno - město, Brno - venkov)

Typ smluvního vztahu:

Zařazeno v oborech:

Venkovní brigády
Roznos letáků

Plat:

Dle domluvy

Datum zadání:

23.4.2014

Podobné nabídky

Hledaní práce

/* Not affection functionality */