Konečně brigáda pro tebe. Volej a vydělej si na své sny. Stačí 15 h/ týdně.

Nabídka již není aktuální.


Hledáte přivýdělek ke studiu nebo si chete split sen? Náše průměrná mzda je 15 tis. měsíčně čistého. Výše mzdy s bonusy není limitoávna. Naopak vždy máte fix 90 až 110 Kč/ hodinu Stačí, když může volat 15 hodin týdně. Více hodin je vítáno. Voláme stávajícím klientům významých společnostá, např. Vodafoen, AXA, Česká pojišťovna. Vše je korektní, stejně jako Proveon, který působí v Brně již deset let. Máte-li chuť naučit se něco nového a rozvinout své dovednosti v komunikaci s lidmi, přijďte se k nám podívat a získejte 3.000,- Kč na přivítanou.

Co požadujeme?

a. Chuť učit se novým věcem. b. Aktivitu, zdravé sebevědomí a týmového ducha. c. Věk alespoň 18 let.

Co je náplní práce?

a. Komunikace se zákazníky významných českých a zahraničních firem. b. Základem je oslovovat klienty našich partnerů rozšiřovat jimi už využívané služby nebo produkt, a nalézt pro klienta vhodné řešení podle jeho potřeb.

Co Vám můžeme nabídnout?

a. Můžete si zvolit mezi plným/ zkráceným (30/40h) úvazkem. b. Oproti ostatním call-centrům garantujeme fixní základní sazbu od 90 do 110 Kč/h + až 60% nad její rámec si vyděláte na odměnách. c. Můžete si naplánovat si směny tak, jak se Vám to bude hodit. d. Naučíte se u nás lépe komunikovat a pohybovat se v oblasti marketingu a obchodu. e. Dostanete na přivítanou bonus 3.000 Kč. f. Budete pracovat v příjemném inovovaném prostředí s přátelskou atmosférou, budete si s námi pochutnávat na pondělních snídaních, budete mít příležitost vyhrávat v pravidelných soutěžích o hodnotné ceny, a samozřejmostí jsou stravenky, zvýhodněné vstupy do fitcentra apod. Neváhejte a zašlete nám svůj životopis na [e-mail byl skryt] nebo zdarma volejte na telefon 800 777 879

informace

Zadavatel:

Firma - přímý zaměstnavatel

Pracoviště:

Brno (Purkyňova 2855/97a)

Plat:

90 - 180 Kč/hod.

Datum zadání:

29.3.2016

Podobné nabídky

Hledaní práce

topSuper brigádnická práce online! itStep Ostrava s.r.o. | Celá ČR


/* Not affection functionality */