Hledáme dva kolegy na pozici OBCHODNÍHO ZÁSTUPCE

Nabídka již není aktuální.


Hledáme dva kolegy na pozici OBCHODNÍHO ZÁSTUPCE Vaše náplň práce bude administrativní a analytická činnost. Lokalita: Praha Do našeho rozrůstajícího se fajn kolektivu :-)

Požadujeme:

Znalost Word, Excel, vyhledávání a orientace na Internetu, FB Příjemné vystupování, kreativitu, otevřenost, dochvilnost, flexibilitu a komunikativní schopnosti Pracovat odkudkoli, nejlépe kdykoli, přesně a rychle Pouze pro obyvatele žijící v České republice Pro uchazeče s plynulou češtinou( tj.slovem i písmem ) Min.věk 20 let a ukončené středoškolské vzdělání Očekáváme vysoký osobní kredit Výběrové řízení formou Google styl

Nabízíme:

Servis stávajících klientů Firemní auto Výdělek až čtyřicet tisíc Vhodné i pro absolventy VŠ a nebo i pro ty co chtějí poznat jiný způsob práce Možnost trendové spolupráce tzv. Home office Podmínkou prvního kola je dodržet bezchybně zadání: Nepotřebujeme žádné romány, pouze věcný, stručný a pravdivý AKTUÁLNÍ životopis vč. malé aktuální fotografie to celé na 1x A4 ! Zasílejte na e-mail: [e-mail byl skryt] Jste to právě Vy, těšíme se na Vás :-)

informace

Zadavatel:

Pracoviště:

Praha

Typ smluvního vztahu:

Jiné

Plat:

Dle domluvy

Datum zadání:

18.1.2017

Podobné nabídky

Hledaní práce

topAdministrativní výpomoc Domov pro osoby se zdravotním postižením Sulická | Praha 4

Strážná - Recepční MGS Facility s.r.o. | Praha 4

Mystery shopping Praha Shoppers CZ s.r.o. | Praha


/* Not affection functionality */