Nabídka již není aktuální

Nabídka již není aktuální

Dozor a údržba plaveckého areálu

Pozice - Dozor a údržba plaveckého areálu
Úvazek - práce na DoPP/DoPČ, částečný úvazek (přibližně poloviční – dle dohody). Ideální pro lidi, kteří si chtějí přivydělat, ale nemají zájem strávit v práci většinu dnů z měsíce.
Požadavky - schopnost zvedat břemena, smysl pro pořádek, svědomitost, zodpovědnost, časová flexibilita; vzdělání nemusí hrát roli!
Nabízené podmínky - plat 65,- Kč / hod.
Kontakt - přes odpovědní formulář

Detail nabídky:

  • Pracovní označení pozice je „plavčík“, avšak není k výkonu práce třeba žádný plavecký kurz, který by uchazeče opravňoval používat toto označení oficiálně.
  • Jedná se o celodenní směny, kdy člověk stráví v práci třeba 13 - 14 hodin.
  • Nárazově je potřeba trochu síly, proto práce není vhodná pro ženy / dívky.

Přiblížení pracovní náplně:

  • Po příchodu na pracoviště je nutné připravit areál na provoz. Je třeba stihnout několik úkonů, než začnou chodit lidé.
  • Během dne pracovník především dohlíží na chod areálu, čas od času zkontroluje odpadkové koše, dávkování chemikálií, papíry na toaletách a další drobnosti. Je zde hodně prostoru třeba na čtení, samostudium a tak podobně. Pokud je z pohledu návštěvnosti „slabší den“, je vhodné čas během dne využít k dalším věcem, které jinak návštěvníky ruší, ale nelze je dělat ráno ani večer (vapování dlažby, sečení trávy, …).
  • Večer se nese v duchu úpravy areálu do původního stavu (vytřít podlahu na toaletách, umýt umyvadla, zalít květináče, vyrovnat lehátka, …).

S pracovním vytížením je možné flexibilně hýbat. Areál budou mít na starosti spolu s Vámi další dva mladíci. Pracovní dny si zaměstnanci domlouvají mezi sebou. Výhledově však půjde přibližně o polovinu běžného úvazku (cca 100 hodin měsíčně).
Od brigádníka se očekává kromě běžného vytížení, na kterém se domluví se svými kolegy, také záskok v případě nemoci či dovolené. Zaučení je samozřejmostí.
Lokalita: Zlín, Kostelec (Lázně 493 Zlín, Kostelec) Zobrazit místo na mapě
Mzda: 65 Kč / hodinu
Typ smluvního vztahu: Dohoda o provedení práce, Dohoda o pracovní činnosti
Zařazeno v oborech: Ostatní
Plavčík
Datum zadání: 23.3.2015
/* Not affection functionality */