Brigáda 120 Kč/hod - libovolná volba prac. dnů

Nabídka již není aktuální.


Nabízíme flexibilní brigádu ve známé společnosti dopravní přepravy. Nabídka je vhodná ke studiu, směny si můžete dopředu naplánovat tak, aby Vám časově vyhovovaly.

Náplň pracovní pozice:

Třídění příchozích a odchozích zásilek dle specifikace Práce od PO-PÁ / dle předchozí domluvy Noční směny (18:00 – 02:00) Vhodné jako přivýdělek pro studenty Hledáme více brigádníků. O nabídce tak můžete říct i Vašim kamarádům, spolužákům, příbuzným a můžete na směně pracovat spolu.

Požadujeme:

Pečlivost a zodpovědný přístup ke svěřené práci Spolehlivost Časovou flexibilitu pro případnou nárazovou výpomoc Ochotu pracovat na nočních směnách Dobrý zdravotní stav – vhodné pro muže Požadujeme doložení trestní bezúhonnosti Věk min. 18 let

Co vám nabízíme:

Mzda 100 - 120,- / hod – Dohoda o provedení práce Práce v čistém a moderním prostředí Odborné zaškolení Dlouhodobou spolupráce INFORMACE PRO UCHAZEČE Pokud Vás tato nabídka oslovila, prosím zasílejte strukturované životopisy na email: [e-mail byl skryt]. Ozveme se všem uchazečům, kteří nám zašlou životopis. Těšíme se na Vaši odpověď. Do předmětu zprávy napište: "MANUÁLNÍ BRIGÁDA".

informace

Zadavatel:

Firma - přímý zaměstnavatel

Pracoviště:

Jihlava

Typ smluvního vztahu:

Dohoda o provedení práce

Plat:

100 - 120 Kč/hod.

Datum zadání:

8.12.2016
/* Not affection functionality */