Asistent/ka/pokladní prodejního oddělení v CA Invia.cz, a.s.

Nabídka již není aktuální.


Pro rozšíření našeho pracovního kolektivu na pobočce v Ostravě hledáme kandidáty/tky na pozici Asistent/ka/pokladní prodejního oddělení.

NÁPLŇ PRÁCE:

Podpora prodejního oddělení; Asistentské a administrativní práce dle potřeby; Vkládání dat do PC; Drobné nákupy, doplňování kancelářských potřeb; Vyřizování a evidence korespondence; Práce pokladní; Vystavování příjmových, příp. výdajových pokladních dokladů; Přebírání hotovosti; Chystání hotovosti pro odvod kurýrní službou.

POŽADUJEME:

Nástup: Ihned; Dlouhodobá spolupráce; Minimálně SŠ/VŠ vzdělání; Velmi dobrá orientace na internetu a PC; Dobré komunikační schopnosti; Organizační schopnosti, systematičnost, vysoké pracovní nasazení; Trestní bezúhonnost; Zkušenosti s příjmem hotovostí výhodou.

NABÍZÍME:

Možnost získat praxi v největší internetové cestovní agentuře; Zaměstnání na Dohodu o provedení práce; Zajímavou práci v příjemném prostředí; Pracovní doba PO – PA 9.00 – 18.00; V případě volna na zkoušky Vás uvolníme (možnost dopředu naplánovat směny); Zaškolení + možnost využívat zaměstnanecké slevy např. (zvýhodněné ceny jazykových a vzdělávacích kurzů, zvýhodněné ceny na dovolenou atd.).

informace

Zadavatel:

Pracoviště:

Ostrava (Českobratrská 46)

Typ smluvního vztahu:

Dohoda o provedení práce

Plat:

Dle domluvy

Datum zadání:

18.6.2015
/* Not affection functionality */